zondag 24 augustus 2014

Hoofdstuk 13: Universal Dad


Ogod, ik loop nu wel heel erg ver achter... Hier kan ik twee verschillende excuusjes voor gebruiken: Begin augustus was de laatste dag van een groot deel van de stagiaires, en iedereen wilde in de laatste paar dagen nog een paar leuke dingen inplannen om te doen, wat de blogtijd aanzienlijk vermindert. Op hetzelfde moment vlogen een paar gekke Nederlanders richting Los Angeles die mij dwongen om mee te gaan op een roadtrip naar San Francisco, Yosemite, Las Vegas & Grand Canyon. Dat reisje kostte ook flink wat tijd, en het is lastig om blogs te schrijven wanneer je geld staat te winnen in een casino of wanneer je bovenaan een waterval staat. Uiteraard zal ik uitgebreid over deze roadtrip vertellen in een volgende post, maar hier zijn alvast wat sneak-previews:













Woensdag, 25 juni 2014,

Afgelopen avond kreeg ik een berichtje van een kerel dat hij geland was op LAX en dat hij me de volgende dag graag wilde zien. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, dus op woensdag zijn we gezellig samen uit eten geweest bij de Killer Shrimp bij Marina Del Rey. Deze kerel bleek mijn vader te zijn, wat een verrassing! Samen met zijn vriendin heeft hij een weekje vrij weten te regelen en deze week wilde hij graag met zijn favoriete zoontje doorbrengen.

Als een echte bootjesfanaat had hij besloten om deze week te verblijven op de Queen Mary, een trans-Atlantisch passagiersschip dat tegenwoordig permanent voor anker ligt bij Long Beach en daar dienst doet als museum en hotel.


Zaterdag, 28 juni 2014,

De lange werkweek is voorbij, nu kan ik eindelijk leuke dingen gaan doen met mijn pappie! Het leek ons een leuk idee om langs Universal Studios te gaan, wat in feite een grote lap land is dat bestaat uit een pretpark en tegelijkertijd als filmstudio voor allerlei films en series van Universal. Een van de attracties van het pretpark was om met een bus door een aantal van de bekende filmsets te rijden, wat sowieso erg gaaf was om te zien. Zie hier een foto van een bebaarde man, met een deel van de filmsets op de achtergrond aan de rechterkant.


We hebben in het park allerlei attracties gezien en bekeken, zoals een show waar allerlei special effects werden uitgelicht, een Shrek-attractie waar we bijna gemarteld werden door Lord Farquaad en een show genaamd Waterworld, waarin zogenaamd de hele wereld bedekt was met water en waar mensen in oorlog zijn over de laatste beetjes land:



Maandag, 30 juni 2014,

Helaas konden ze niet meer dan een weekje vrij regelen, dus op 1 juli moesten ze weer terugvliegen. Op 30 juni mocht ik ze nog wel even een rondleiding in ICT geven, zodat ze ook eens een idee hadden van wat ik daar nou eigenlijk precies deed. Na een (mannelijke) knuffel moest ik weer afscheid van ze nemen, maar ik ben wel heel blij dat ze langs zijn gekomen, meer bezoek is meer beter!


Next up:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten